London2018

Är du intresserad av programmering, makerkultur och att skapa med IT som material? Vill du få ut så mycket som möjligt av mässan?

Projektet Makerskola i samarbete med Sollentuna och RISE arrangerar guidade visningar på mässan i år. Vi vet att intresset för programmering är stort, inte minst mot bakgrund av förändrade styrdokument. Vi har därför försökt göra en del av jobbet åt dig och plockat ut det mest intressanta på mässan inom tre spår: yngre elever, äldre elever och skolledning. Under en rundvandring på ca 90 minuter besöker vi ett urval av allt det som mässgolvet har att erbjuda kring makerkultur och programmering.

Målet är förstås att du ska få ut mesta möjliga och vi kommer att ha förberett monterbesöken så du även kan ha en dialog med de mässföreträdare vi besöker. Du får samtidigt chansen att möta andra lärare/skolledare med intresse för makerkultur.

Vi kommer ha minst en rundtur för varje spår på torsdag kl.10.30-12.00 respektive kl.13.00-14.30 samt på fredag samma tider. Rundturerna är kostnadsfria och det är först till kvarn som gäller. Alla är välkomna att delta. Är det många anmälningar försöker vi dela upp oss i flera parallella grupper. Vi bekräftar din plats senast 22 januari.